emblema Tymes Tours

tymes tours

agentie de turism & tour-operator in Timisoara
servicii turism pentru firme (corporate customers / B2B)

.
.    homepage & noutati       7 ani tymes tours       echipa       contact   
   pentru angajatii firmei       pentru invitatii firmei       pentru activitatea curenta   
   links       sitemap   

Transporturi auto

de la transferuri la aeroport la organizari logistice complexedistantator

Si acest serviciu turistic face parte din categoria de activitati, de care multe firme au nevoie doar de cateva ori pe an - ceea ce inseamna ca multe firme nu sunt familiarizate cu domeniul. Iata mai jos cateva exemple de activitati in care putem sa va ajutam:

  • transferuri la / de la aeroport; uneori chiar si un transfer de la aeroportul din Timisoara poate fi o problema, mai ales daca oaspetele intra in categoria VIP. Pe de alta parte, firmele care nu isi au sediul in Timisoara, ci in orasele din judet (Sannicolaul Mare, Lugoj, Deta etc.) au descoperit ca apeland la noi economisesc timp (nu mai blocheaza personal propriu pentru o zi intreaga).
  • transportul unor grupuri mici (microbuz), de ex. grupurile care se deplaseaza la locatia de training au nevoie de microbuze
  • transport grupuri mari (autocare); uneori sunt necesare unul sau chiar mai multe autocare, mai ales la organizarea de evenimente - exemplul clasic: deplasarea unui grup de 120 persoane de la sala de conferinta la restaurant, chiar daca distanta dintre ele este de doar 1 km.
  • logistica combinata pentru transferuri auto, de exemplu la organizarea de evenimente unde 50 participanti sosesc cu un avion, dar 5 ajung cu alt avion, la cu totul alta ora.

Experienta noastra in organizarea de transporturi auto isi spune cuvantul: stim care transporatori sunt mai ieftini la transportul in oras, si care au preturi bune la transferurile pe distante lungi. Stim care au microbuze noi, si la care instalatia de clima lasa de dorit...

distantator microbuzul ne asteapta in mijlocul padurii, pe cealalta parte a muntelui

Transport pe care te poti baza, chiar si in mijlocul padurii. De exemplu in cazul programelor de team-building, soferul vine in intampinarea grupului (care a traversat muntele de pe o parte pe alta) si asteapta rabdator 5 ore pana soseste grupul.


Serviciile de transport auto pentru firme si institutii pot fi deci destul de complexe. De asemenea, si oferta este variata si ca pret, dar si din punctul de vedere al calitatii. Acesta este si motivul pentru care nu dam aici nici un exemplu de pret - ne bazam pe "best price of the day".tymes tours este proprietatea SC Tymes Globetrotter SRL
Str. Lisabona nr. 7/1A, Timisoara, RO 300603, info@tymestours.ro
Licenta turism 3196/2004