emblema Tymes Tours

tymes tours

agentie de turism & tour-operator in Timisoara
servicii turism pentru firme (corporate customers / B2B)

.
.    homepage & noutati       7 ani tymes tours       echipa       contact   
   pentru angajatii firmei       pentru invitatii firmei       pentru activitatea curenta   
   links       sitemap   

Excursii de firmă pentru angajaţi

diferite ieşiri şi excursii cu colectivul firmei / instituţiei / organizaţieidistantator

Excursiile de firma sunt o optiune pentru firma Dumneavoastra in trei cazuri:

  • sunteti unul dintre acei manageri care nu au incredere in programele de team-building
  • aveti prinse in buget pe langa actiuni de training & team-building, si simple excursii de firma
  • bugetul a fost afectat de criza, si in locul programelor scumpe, care includeau trainer si program scump de training, acum nu mai incape decat o iesire cu echipa

Va stam la dispozitie cu placere pentru personalizarea unei excursii de firma care sa se incadreze cat mai bine in dorintele Dumneavoastra si in bugetul afectat.

Recomandarile noastre pentru organizarea de excursii de firma sunt:

  • nu va alegeti destinatii in imediata apropiere a orasului de resedinta–mergeti cat mai la distanta, in zone pe care oamenii le cunosc mai putin, astfel ca ei sa simta cu adevarat ca se afla in excursie (si nu ca bifeaza inca o "iesire cu firma"). Ce inseamna asta, in traducere? Pentru firmele din Bucuresti: nu mergeti pe Valea Prahovei (again!)! Pentru firmele din Timisoara: nu mergeti din nou la Garana sau in Cheile Nerei, caci oamenii din echipa Dumneavoastra au fost deja acolo! Aveti aici mai jos cateva exemple de programe interesante, si care cu siguranta vor face impresie in colectivul firmei Dumneavoastra.
  • aceste excursii pot fi organizate la nivel 4* (atat cele externe la Viena, cat si unele dintre cele interne–de exemplu cu cazare la Sibiu), insa si cele cu cazare standard pot fi foarte interesante si placute
  • unele dintre excursiile de firma low-cost pot fi personalizate astfel incat sa existe un nivel maxim de interactiune in echipa (managerul de HR al firmei client poate veni cu diferite idei). De exemplu, putem merge intr-o zona interesanta, inchiriem o pensiune intreaga si ne auto-organizam–aici se pot include concursuri culinare, foc de tabara etc., dar bineinteles si vizite interesante (orase deosebite, cetati etc.) astfel incat echipa sa aibe sentimentul de excursie veritabila, de concediu–in fond, asta si este.
 Seica Mica (ex-Kleinschelken), exemplu tipic de biserica-cetate saseasca

Aceasta este mai mult decat o simplă biserică, este biserica-cetate din Şeica Mică. Iar turnul masiv care se vede, nu este construit pentru clopot, ci pentru apărare: ferestrele mici din pod erau folosite pentru a trage cu arcul în turci, tătari (...şi in diverşi alţii, ce veneau cu gândul de a jefui satele bogate de saşi; chiar şi Mihai Viteazul şi-a încasat "porţia" cu o ocazie!).

În excursiile noastre în zona săseasca din Transilvania facem cunoştinţă cu monumente fascinante, dar puţin cunoscute românilor, iar în regiune găsim şi posibilităţi interesante de cazare–de exemplu, chiar la 100 de metri de această cetate!

Iar ca program complementar ("jocuri de echipă"), ce părere aveţi despre un concurs de muls bivoliţe?...


În ceea ce priveşte bugetul, unele excursii de 3 zile / 2 nopţi pot fi organizate chiar şi cu bugete de sub 100 Euro pe persoană – şi încă să fie excursii foarte interesante! Calitatea şi preţul nu se află neapărat într-o relaţie de proporţionalitate directă.
Saşii ardeleni – la ei acasă

Monumentele create de saşii ardeleni, colonişti germani veniţi în Transilvania acum 900 de ani, atrag zeci de mii de turişti anual, majoritatea străini. Şi românii trebuie să cunoască acest tezaur al Evului Mediu: Sibiu, Sighişoara, dar şi bisericile-cetate din patrimoniul UNESCO, cu ghid profesionist.
[  detalii şi imagini în curând  ]

intrarea in bierica protejata cu poarta zabrelita "Ein feste Burg ist unser Gott" – Dumnezeul nostru este o cetate puternica (la propriu) o timisoreanca in costum traditional sasesc

Oltenia off the beaten track – fără praz & fără zaibăr!

... ok, poate totuşi cu ceva zaibăr. Descoperim Oltenia ascunsă la poalele munţilor: cu chei, peşteri, nenumărate mănăstiri (unele pitulate prin sau pe lângă peşteri). Această excursie nu are nimic de a face cu "atracţia fatală" Banat vs. Oltenia. Pur şi simplu: savurăm un colţ de lume, original şi interesant.
[  detalii şi imagini în curând  ]

Schitul Pahomie, sub o stanca din Muntii Capatanii Cheile Bistritei: atat de inguste, incat de intrebi pe unde se va strecura drumul CC not accepted: ceramica traditionala la Horezu

Colectivul din "mica Vienă" vizitează Viena Mare / Wien

Timp de două secole Timişoara s-a inspirat, în multe privinţe, după metropola dunăreană. În această excursie de firmă vizităm, deci, "sora" mai ilustră; de la cultură la distracţie, posibilităţile în Viena sunt nelimitate! Punem la punct împreună programul perfect pentru ca echipa Dumneavoastră să se bucure de acest oraş fabulos.
[  detalii şi imagini în curând  ]

pe faimosul Ring: statuia Atenei în fata Parlamentului hoinareala culturala prin centrul Vienei umor vienez contemporan

Metropola de lângă noi: Belgrad / Beograd

Belgradul se află mai aproape de Timişoara decât Băile Herculane – totuşi, destul de puţini timişoreni au vizitat capitala Serbiei. Ca orice oraş de peste un milion de locuitori, şi Belgradul a fost dotat cu o doză zdravănă de obiective interesante. Vizităm oraşul şi ne distrăm în acest amestec fascinant între Occident şi Balcani.
[  detalii şi imagini în curând  ]

fosta cetate a Belgradului, înecată în verdeaţă Belgrad: o istorie contemporană dramatica tradiţia e prezentă la fiecare colţ de stradă

Cele mai bătrâne păduri de fag din Europa, şi cele mai bune ciuperci

Pe versantul sudic al Semenicului se află cele mai bătrâne păduri de fag de pe continent. Pe principiul "găina bătrână...", găsim aici, direct pe trunchiurile fagilor venerabili, nişte ciuperci excelente. Culegerea lor este ocazia ideală de a face o plimbare într-un cadru natural de basm, autumnal.
[  detalii şi imagini în curând  ]


plimbare prin pădure, după ciuperci iată nişte "păstrăvi de fag" lacul de la Trei Ape, în lumina blândă a toamnei


tymes tours este proprietatea SC Tymes Globetrotter SRL
Str. Lisabona nr. 7/1A, Timisoara, RO 300603, info@tymestours.ro
Licenta turism 3196/2004