emblema Tymes Tours

tymes tours

agentie de turism & tour-operator in Timisoara
servicii turism pentru firme (corporate customers / B2B)

.
.    homepage & noutati       7 ani tymes tours       echipa       contact   
   pentru angajatii firmei       pentru invitatii firmei       pentru activitatea curenta   
   links       sitemap   

Organizare de team-building si training-uri

organizare logistica pentru training-urile firmelor si institutiilordistantator

Peste tot în lume organizarea de team-building-uri şi training-uri este în plin avânt. Şi România confirmă acest trend, cu două observaţii: 1) a început mai târziu (dar recuperează rapid!) şi 2) aceste activităţi sunt momentan (ianuarie 2011) puternic afectate de criză, multe firme au redus drastic bugetele de training, unele chiar le-au exclus din planurile pe 2009-2010-2011.

Prognoza noastră: team-building-urile vor reveni încet în 2011 şi 2012, după doi ani de activitate mai slabă. Mai puţin afectate au fost training-urile la nivel de top management; acesta este si motivul pentru care am inclus în ofertă şi pachete logistice în condiţii "executive", la care calitatea contează în mod deosebit.

Iată caracteristicile ofertei noastre de logistică pentru team-building şi training:

 • pachete flexibile, adaptate cerinţelor firmei (organizaţiei) Dumneavoastră; aceasta înseamnă că oferim atât organizare de pachete de team-building "low cost", cât şi nivel executive / top management
 • planificare atentă, din toate punctele de vedere: activităţi (dotări necesare, desfăşurarea lor în timp), costuri (buget); pentru aceasta colaborăm strâns cu personalul din organizaţia Dumneavoastră, pentru a deţine din timp toate informaţiile.
 • ne ocupăm de partea ce ţine strict de logistica training-ului, aceasta însemnând:
 • cazare
 • masă
 • transport
 • spaţiu interior / exterior pentru training
 • alte detalii (coffee-break, echipamente etc.)
 • în caz ca ramane timp pentru relaxare / entertainment (de obicei se prevede timp pentru aşa ceva), vă oferim diverse variante, în funcţie de preferinţe şi de locaţia aleasă:
 • activităţi în aer liber (outdoor): în primul rând plimbari şi drumeţii uşoare – dar cu "nerv" (adică includem un element de interes deosebit), cu ghid; activitatea outdoor poate fi şi o plimbare cu barca (în Clisura Dunării), sau vizitarea unei peşteri.
 • pentru training-urile în oraşe (la Sibiu, de exemplu), sau în apropierea unor obiective culturale interesante: city-tour-uri cu ghid specializat, degustari de vin, vizite de cetăţi – toate se fac cu un ghid profesionist, "rodat" în excursiile cu turiştii străini.
 • Tymes Tours NU organizează în mod direct activităţi de sport extrem sau sport de aventură (gen: tiroliană, rapel, rafting, kayaking etc.), considerând că legislaţia romanească în domeniu este încă lacunară; în plus, unii dintre membrii echipelor nu le agreează. Deşi noi cei de la Tymes practicăm cu plăcere unele dintre aceste sporturi, preferăm să ne concentrăm pe alcătuirea unor programe outdoor "soft" cât mai interesante. În caz că există interes pentru outdoor extrem, vă putem recomanda firme specializate care pot interveni în completarea programului.


 team-building pe malul Dunarii, in Clisura / Portile de Fier

Team-building în Clisura Dunării (în fundal se observă o despicătură între munţi – acolo sunt "Cazanele Mici"). De câţiva ani promovăm această zonă, fiind convinşi de potenţialul imens al Defileului Dunării. Încet-încet, infrastructura turistică se pune la punct, şi deja multe grupuri de la firmele din Timişoara şi Banat au ajuns în zonă cu ocazia programelor de team-building şi training. • programele de team-building / training în sine: nu le organizăm. Cei mai mulţi dintre clienţii noştri (firme) au deja personal propriu (de la departamentele lor de "HR / Resurse umane") care se ocupă de acest capitol; de asemenea, facilităm cu plăcere contactul cu firme de training & HR specializate în asemenea activităţi.
 • în 90% din cazuri un delegat al Tymes Tours însoţeşte grupul de la firma-client, pentru a asigura efectiv buna desfăşurare a acţiunii

Programele de mai jos au doar valoare de exemplu, nu de model!

Pachetele de team-building (sau de diverse training-uri) pot fi extrem de diferite între ele – de la team-building-urile cu 35 de persoane, la pensiuni, până la sesiunile de training ale staff-ului bancar. Suntem pregătiţi să ne adaptăm necesităţilor Dumneavoastră – provocaţi-ne!
Arsenal Park, Orăştie – conceput special pentru team-building & training

"Arsenal Park" reprezintă un concept inedit la nivel de continent: o fostă unitate militară a fost transformată într-un complex de vile, gândit special pentru team-building-uri & training – şi dotat cu toate cele necesare şi nenecesare, dar atractive (TAB-uri, avioane... până la biciclete şi ATV-uri). În plus vă oferim oportunităţi interesante de excursii în zonă.
[  detalii şi imagini în curând  ]

arsenalul e peste tot, la "Arsenal Park" "Arsenal Park": serile înseamnă distracţie! cazarea se face în vile moderne, în perimetrul fostei unităţi militare

Team-building "executive" la Sibiu / training & cultură la nivel înalt

Într-un hotel **** (= 4 stele veritabile!) proaspăt renovat, în centrul Sibiului, beneficiaţi de servicii ireproşabile de cazare şi training. Folosim ocazia pentru a vă prezenta "Sibiul saxon" în mod profesionist, elegant şi atractiv – veţi cunoaşte la detaliu acest oraş deosebit, aşa cum (din păcate) puţini români au ajuns să-l cunoască.
[  detalii şi imagini în curând  ]

logistică completă pentru training-uri de înaltă calitate, chiar în "miezul" Sibiului logistică completă pentru training-uri de înaltă calitate, chiar în "miezul" Sibiului la pas prin Sibiul medieval: descoperim goticul şi Renaşterea transilvăneană

Clisura Dunării (Cazane) – team-building în "grădina lui Adam şi a Evei"

Clisura Dunării (Defileul Dunării, zona "Porţile de Fier") oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje din Europa – "musai" să le vedeţi! În zonă există acum cazare pentru toate gusturile, se organizează frecvent sesiuni de team-building. Din pachetul logistic nu pot lipsi excursii scurte – de ex. plimbare cu barca în Cazanele Mari şi Cazanele Mici.
[  detalii şi imagini în curând  ]

activităţi outdoor pe malul Dunării excursie cu barca, intrare din Dunăre în peştera Ponicova peisaje excepţionale în Defileul Dunării

Training în centrul României, la poalele Făgăraşului

Sâmbăta de Sus este unul dintre noile centre turistice din Ardeal; frumuseţea zonei a fost remarcată din vechime, căci Constantin Brâncoveanu a ales tocmai acest loc pentru a construi o faimoasă mănăstire. Locaţia este specializată pe serviciile pentru firme, beneficiem de toate condiţiile pentru un team-building reuşit.
[  detalii şi imagini în curând  ]

poza de grup la Sambata de Sus dantelarie fina in piatra, la manastirea Sambata de Sus pana in iulie gasiti zapada pe Fagaras, la Balea-Lac

Cheile Nerei – team-building la poarta Parcului Naţional

La Sasca Română şi S. Montană există mai multe pensiuni unde se fac de mai mulţi ani team-building-uri avant la lettre. Pentru timpul liber se pretează bineînţeles, Cheile Nerei şi Cascadele Beuşniţei, Cheile Şuşarei cu cascada (toate se află în apropiere) precum şi superbul (dar puţin cunoscutul) teatru de la Oraviţa.
[  detalii şi imagini în curând  ]

training indoor / team work la pensiunea Cheile Nerei xxx in Cheile Nerei cresc piersici nebuni, direct din stanca

Hotel Parc ***, Buziaş – logistică pentru incentives în apropiere de Timişoara

Buziaşul este soluţia ideală pentru echipele din Timişoara care nu vor să călătorească prea departe; distanţa foarte mică aduce şi o reducere de costuri, fără a afecta calitatea. La Buziaş există acum o locaţie proaspăt renovată, cu facilităţi moderne – inclusiv pentru training sau team-building.
[  detalii şi imagini în curând  ]


Buzias: spatiile pentru training sunt puse la punct Buziasul nu mai este cum il stiam acum zece ani: servicii turistice de calitate venerabilul parc din Buzias, cu faimoasa colonada


tymes tours este proprietatea SC Tymes Globetrotter SRL
Str. Lisabona nr. 7/1A, Timisoara, RO 300603, info@tymestours.ro
Licenta turism 3196/2004