emblema Tymes Tours

tymes tours

agentie de turism & tour-operator in Timisoara
servicii turism pentru firme (corporate customers / B2B)

.
.    homepage & noutati       7 ani tymes tours       echipa       contact   
   pentru angajatii firmei       pentru invitatii firmei       pentru activitatea curenta   
   links       sitemap   

Cazare la hoteluri în Romania

rezervări hoteliere în toată ţara, pentru firme şi instituţiiMulte firme au nevoie de deplasarea angajaţilor în interes de serviciu – unele mai des, altele mai rar. Agenţia de turism Tymes Tours se ocupă de deplasările în interes de serviciu în mod profesionist: rapid şi eficient, fără costuri suplimentare pentru firma Dumneavoastră.

Externalizarea activităţii de rezervări de cazare este, în fapt, o măsură de optimizare a activitaţii şi a costurilor în organizaţia Dumneavoastră, astfel:

  • personalul Dumneavostra nu mai trebuie sa se ocupe de un subiect "atipic", strain de activitatea de baza a firmei; rezervarea unui hotel poate parea un maruntis, ati incercat insa vreodata sa gasiti o cazare rezonabila in Bucuresti in perioadele de targ?
  • alegerea hotelului potrivit devine mai simpla, mai ales in orasele mari, cu o multitudine de oferte intre care ochiul neprofesionist deceleaza mai greu diferentele (exista oare hotel care sa nu promita "sejururi de vis" pe site-ul sau?)
  • angajatii Dumneavoastra nu mai trebuie sa plateasca cash sau cu card de credit–noi emitem o factura centralizata care sa cuprinda toate cazarile din saptamana respectiva (contabilul Dumneavoastra stie cu siguranta ce inseamna sa inregistrezi si platesti 5 facturi diferite de la 5 hoteluri diferite...)
  • facturile emise de noi reprezinta cel mai simplu instrument de a urmari costurile legate de cazare–rapid si fara alte tabele Excel, aveti cifrele clare in fata! In plus, gestionati platile pentru cazare in mod centralizat, eliminand comisioanele bancare multiple
  • ... iar partea cea mai buna este ca aceasta externalizare a activitatii de rezervari de cazare vine fara nici un fel de costuri suplimentare–concret: cazarea nu va costa nici macar 0,1 RON in plus! Practic si sincer: noi ca agentie de turism castigam pe baza unui comision acordat de hotel, si IN NICI UN CAZ NU NE PUNEM UN COMISION PESTE PRETUL AFISAT LA RECEPTIE. Dimpotriva, la hotelurile cu care avem contracte avantajoase va oferim reduceri fata de pretul de receptie, uneori substantiale.
 ne intereseaza unde puneti capul la noapte...

Ganditi-va la munca Dumneavoastra...
si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de cazare. Veti avea mai putin stres, mai putin timp pierdut, si asta cu zero costuri. Si credeti-ne: chiar ne intereseaza unde puneti capul la noapte...In fapt, firmele mari, de ex. multinationalele cu o cultura organizationala solida sunt cele care apeleaza regulat la cazarea prin intermediul unei agentii de turism. Dar printre clientii nostri se numara si firme mici, cu doar doi angajati. In timp personalul Tymes Tours se obisnuieste cu pretentiile personalului Dumneavoastra (chiar si la firmele cu zeci de angajati) si stie ca persoana X doreste o camera fara zgomot de la strada, iar Y are nevoie de o conexiune internet cat mai buna etc.

Trimiteţi-ne cererea Dumneavoastră, şi noi vom încerca să găsim cazarea care să vă satisfacă. Puteţi completa formularul de mai jos, sau ne puteţi scrie un e-mail mai detaliat; nu uitaţi să menţionaţi toate amănuntele care să facă sejurul Dumneavoastră – sau al colegilor – cât mai plăcut.

Formular pentru CERERE OFERTĂ DE CAZARE HOTEL

Nume, prenume, functie:

Firmă, organizaţie:

Orasul în care doriti cazare:

Categorie:

Tip camere:

single, pat normal (SGL)
single, pat extralat (SGL XL)
dublă, paturi separate (DBL twin)
dublă, pat matrimonial (DBL matrim.)
APT (rugăm specificaţi detalii la "observaţii")
spaţii meeting / conferinţă (detalii la "observaţii")

Numar camere:Întrebări,
comentarii,
observaţii (1):

Întrebări,
comentarii,
observaţii (2):

 

Vă mulţumim pentru cererea trimisă.
Vă vom contacta în curând cu oferta noastră!tymes tours este proprietatea SC Tymes Globetrotter SRL
Str. Liviu Madgearu 8, Timisoara, RO 300192, info@tymestours.ro
Licenta turism 3196/2004