emblema Tymes Tours

tymes tours

agentie de turism & tour-operator in Timisoara
servicii turism pentru firme (corporate customers / B2B)

.
.    homepage & noutati       7 ani tymes tours       echipa       contact   
   pentru angajatii firmei       pentru invitatii firmei       pentru activitatea curenta   
   links       sitemap   
Tymes Tours, agentie de turism din Timisoara: imagini despre obiective turistice Piatra Craiului – album de imagini dintr-o zonă montană spectaculoasă

Cristian Badoiu, managerAm intemeiat agentia de turism Tymes Tours in 2004, cu gandul de a-mi realiza un vis – caci turismul este pasiunea mea. Imi place turismul de nisa, in grupuri mici si facut cu timp, si sa am contact direct cu oamenii (sunt si ghid pentru clientii nostri) – de aceea Tymes Tours respinge turismul de masa, "industrial". Realizarea serviciilor oferite la calitatea promisa imi este mai importanta decat focusarea obsesiva pe marketing si reclama (de aceea investim putin in marketing). Fata unui turist multumit imi spune mai multe decat bilantul anual.

Cristian Badoiu, partenerul Dumneavoastra la Tymes Tours  Cristian Badoiu, partenerul Dumneavoastra la Tymes Tours

Cristian Stanciu, ghid

Inca din copilarie am facut cunostinta cu zonele montane din Banat si Transilvania – si sunt unul dintre cei care se bucura ca muntii nostri din Banat sunt inca la nivel de "insider tips". Lucrez in cadrul echipei Tymes Tours in perioada de vara, fiind responabil inpreuna cu Cristi (C. B.) de desfasurarea in bune conditii a turelor montane din Retezat, Valea Cernei si Clisura Dunarii. Sper ca la un moment dat sa putem organiza si ture ciclo pentru turistii straini, caci sunt nedespartit de bicicleta.

Cristian Stanciu, ghid  Cristian Stanciu, ghid

Razvan Arsene, ghid

Completez echipa Tymes Tours in perioada de vara (varful sezonului turistic) cand ajut derularea unor excursii tematice in Banat, cu turisti din Germania, Marea Britanie etc. Masterul terminat in Germania m-a ajutat mult in cunoasterea pretentiilor turistilor straini, iar cunostintele despre zona noastra (atat din punct de vedere cultural, cat si montan) vin din background-ul de om interesat sincer de regiunea sa. Activitatea la Tymes Tours m-a ajutat sa imi largesc orizontul si a dus la prietenii de durata cu multi dintre oaspetii din strainatate.

Răzvan Arsene, ghid  Răzvan Arsene, ghid

Lulu, labrador

Sunt responsabila cu moralul echipei Tymes Tours – atat in birou in momentele mai stresante, cand seful meu Cristi se uita ore intregi in tabele Excel, cat si in multe dintre excursii. In mod deosebit particip la excursiile pe munte – in schimbul sandwich-urilor primite de la turistii austrieci in pauza de pranz, pe munte, am invatat si comenzile in germana cu accent vienez. Locul meu preferat este Clisura Dunarii, caci imi place mult sa innot; iesirea innot in Dunare, din Pestera Ponicova, este momentul meu de extaz.

distantator
Lulu, labrador – responsabila cu moralul  Lulu, labrador – responsabila cu excesul de sandwich-uri distantator


tymes tours este proprietatea SC Tymes Globetrotter SRL
Str. Lisabona nr. 7/1A, Timisoara, RO 300603, info@tymestours.ro
Licenta turism 3196/2004