. emblema Tymes Tours, link spre www.tymestours.ro

tymes tours

agentie de turism & tour-operator in Timisoara
servicii turism pentru firme (corporate customers / B2B)

city tour cu invitaţii Primăriei, cu ocazia aniversării Revoluţiei la Timişoara
.

dec. 2009: Aniversarea Revoluţiei la Timişoara – city tour cu invitaţii Primăriei

tur de oraş cu oaspeţi din oraşele înfrăţite şi de la corpul consular din Bucureşti

noutăţi şi alte informaţii din activitatea Tymes Tours în ultima perioadă

 dist dist

Palatul Jenö Klein, vis-à-vis de Hotel Continental ajungem cu turul de oraş la "Punctele Cardinale" / Bastion / biserica evanghelică domul catolic şi Piaţa Unirii sub zăpadă poveştile de la 1750 în fostul "Hauptplatz" fereastră la "Bancă de Scont" (casa Steiner) În cartierul "Cetate", la intersecţia străzilor Ungureanu şi Gh. Lazăr Palatul Löffler, faţada nordică explicaţii despre Decembrie 1989 în Piaţa Victoriei

În decembrie 2009 Timişoara a aniversat 20 de ani de la evenimentele ce aveau să schimbe faţa României: începutul Revoluţiei. Cu această ocazie au fost organizate o serie de manifestări comemorative, iar la aceste evenimente au fost lansate invitaţii, între altele, şi oraşelor înfrăţite sau cu care există diverse parteneriate (Karlsruhe, Szeged, Nothingham etc.), precum şi corpului consular de la Bucureşti.

Am fost solicitaţi de către primăria Timişoarei să sprijinim manifestările prin organizarea unui city tour pentru invitaţii din străinătate. Am răspuns cu plăcere acestei cereri.

Acum 20 de ani Timişoara a avut norocul unui decembrie foarte blând (din punct de vedere meteo, bineînţeles), cu temperaturi care, în săptămâna "de foc" s-au menţinut pe timpul zilei între 15-20 grade Celsius. În decembrie 2009 am avut însă parte de iarnă veritabilă, cu frig continental şi zăpadă. Oaspeţii noştri au participat însă cu interes la un tur de oraş în care am prezentat nu doar clădirile baroc şi Secession ale Timişoarei, ci şi evenimentele la comemorarea cărora tocmai participau.

detalii despre obiectivele turistice şi / sau oferte turistice


link direct spre city tour-uri

În ultimii 7 ani am făcut tururi de oraş (city tours) în Timişoara cam cu jumătate din naţiile Pământului. Şi trebuie să spunem: 95% dintre vizitatori găsesc oraşul fascinant. Citiţi aici mai multe despre tururile noastre de oraş.


tymes tours este proprietatea SC Tymes Globetrotter SRL
Str. Lisabona nr. 7/1A, Timisoara, RO 300603, info@tymestours.ro
Licenta turism 3196/2004